En jotenkin odottanut, että tästä olisi tullut mitenkään tosi tosi maukasta, mutta tämä vei kerrassaan kielen mennessään.
n. 500 g lohifilettä
1/2 pakettia ruohosipulituorejuustoa
ruokakermaa
ripaus suolaa ja sitruunapippuria
1-2 tl sitruunamehua
2 tl sinappia
kalamaustetta
tilliä
ruohosipulia
Puolita filepala ja laita palat voideltujen foliopalojen päälle. Sekoita tuorejuuston joukkoon suola, sitruunapippuri, sitruunamehu, sinappi, tillisilppu ja ruohosipulisilppu. Notkista seos sopivaksi ruokakermalla. Ripottele kalamaustetta kalapalojen päälle. Lisää tuorejuustoseos kalojen päälle. Grillaa 10-15 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.