Muutamassakin ruokablogissa on tullut törmättyä Nigella Lawsonin kananuggettien ohjeeseen, joten pitihän itsekin niitä sitten kokeilla. Seuraksi tein itse ranskalaisia ja salaattia. Nämä oli muuten sitten niin hyviä nuggetteja, että nam!
Atrian ohuita broilerin filepihvejä
1 purkki bulgarianjogurttia
1 paketti suolakeksejä
Poista fileistä marinadi ja leikkaa ne pienemmiksi "nuggetin kokoisiksi" paloiksi. Laita palat pussiin jogurtin kanssa ja anna marinoitua seuraavaan päivään jääkaapissa. Seuraavana päivänä, kun on ruoanlaiton aika, murusta suolakeksit. Valuta lihapalat jogurttimarinadista ja pyörittele suolakeksimurussa. Paista nuggetit uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.