Pakkaseen on tullut tytölle pakastettua jääpaloihin erikseen ruoka-aineita, joista voi sitten valita erilaisia makuyhdistelmiä ruoalle. Todella käteviä tuollaiset "silikoniset" jääpalarasiat, kun niistä on niin helppo painaa kuutiot pakastusrasiaan.

1245408098_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Porkkana

Keitä porkkanat kuorineen kypsiksi höyrykattilassa. Kuori ja soseuta.

Maissi

Keitä pakastemaissia 4 minuuttia vedessä. Soseuta. Jos haluat oikein sileää sosetta, painele vielä siivilän läpi, että kuoren palatkin jää pois.

Kukkakaali

Keitä pakastekukkakaalia 4 minuuttia. Jos käytät tuoretta kukkakaalia, keitä noin 10 minuuttia (muistaakseni Silmänisku). Soseuta.

Parsakaali

Keitä pakasteparsakaalia 4 minuuttia. Tuoretta parsakaalia keitä noin 10 minuuttia. Soseuta.