Pakkaseen on tullut tytölle pakastettua jääpaloihin erikseen ruoka-aineita, joista voi sitten valita erilaisia makuyhdistelmiä ruoalle. Todella käteviä tuollaiset "silikoniset" jääpalarasiat, kun niistä on niin helppo painaa kuutiot pakastusrasiaan.
Porkkana
Keitä porkkanat kuorineen kypsiksi höyrykattilassa. Kuori ja soseuta.
Maissi
Keitä pakastemaissia 4 minuuttia vedessä. Soseuta. Jos haluat oikein sileää sosetta, painele vielä siivilän läpi, että kuoren palatkin jää pois.
Kukkakaali
Keitä pakastekukkakaalia 4 minuuttia. Jos käytät tuoretta kukkakaalia, keitä noin 10 minuuttia (muistaakseni ). Soseuta.
Parsakaali
Keitä pakasteparsakaalia 4 minuuttia. Tuoretta parsakaalia keitä noin 10 minuuttia. Soseuta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.