Operaatio pakastimen tyhjennys. Kirsikoita oli yksi rasiallinen ja kun en niille oikein mitään käyttöä kuitenkaan löydä, niin tein sitten suklaakakun, kun vieraita oli tulossa.

1248365830_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248366155_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1 dl fariinisokeria

1 dl sokeria

2 kananmunaa

2, 5 dl vehnäjauhoja

3 rkl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

1 rkl vaniljasokeria

100 g margariinia sulatettuna

3 dl kirsikoita ilman kiviä puolitettuna

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Lisää lopuksi rasva ja viimeisenä sekoita kirsikat taikinan joukkoon. Voitele irtopohjakakkuvuoka ja laita taikina vuokaan. Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Tarjoa vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.