Tein tällä kertaa karviais-version tuosta perus-"juusto"kakkupohjastani.

3/4 Digestivekeksi-pakettia

75 g sulatettua margariinia

2,5 dl vispikermaa

1 prk maitorahkaa

1-2 dl sokeroitua karviaissosetta

6 liivatelehteä

tilkka vettä

Tee ensin pohja eli murskaa keksit muruksi ja sekoita rasvan kanssa. Vuoraa irtopohjakakkuvuoka leivinpaperilla ja lisää pohja vuokaan. Laita jääkaappiin siksi aikaa kun teet loppukakun. Laita liivatelehdet kylmään veteen. Vispaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon maitorahka ja karviaissose. Purista liivatelehdista ylimääräinen vesi pois ja sulata ne tilkkaan kiehuvaa vettä. Lisää liivate kerma-rahkaseokseen koko ajan hyvin sekoittaen. Kaada seos keksi-rasvapohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutamia tunteja ennen tarjoilua.