Sekamelskahässäkkä omasta päästä. Ens kerralla lisään vielä smetanaa, niin saattaisi olla ihan täydellistä, mutta maistuvaa se nytkin oli. Aurajuustoakin meinasin pistää sekaan, mutta kun meidän nuorimmainenkin söi tätä, niin en sitten suolaa halunnut lisätä vielä lisää, laitettiin sitten omiin annoksiin siivut Auraa.

4 dl riisiä

1 l vettä

1 rkl kanafondia

140 g pekonia

400 g broilerin suikaleita

1 iso sipuli

1-2 dl herne-maissi-paprikaa

3 rkl sulatejuustoa

2 dl ruokakermaa

juustoraastetta

Keitä riisi vedessä+kanafondissa ohjeen mukaan kypsäksi. Suikaloi pekoni pienemmäksi ja paista se pannulla. Ota pekonit pois pannulta ja pistä tilalle sipulisilppu ja tilkka öljyä. Kuullota sipulia hetki ja lisää joukkoon broilerisuikaleet ja paista kypsäki. Lisää seokseen pekoni, herne-maissi-paprika ja sulatejuustonokareet antaen niiden sulaa joukkoon. Sekoita pekoni-broileri ja riisi keskenään ja laita uunivuokaan. Kaada päälle ruokakerma ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä vielä uunissa puolisen tuntia 200 asteessa, kunnes kerma on hieman imeytynyt.