500g lenkkimakkaraa

1 sipuli

tilkka öljyä

3 rkl vehnäjauhoja

3 dl maitoa

1 dl ruokakermaa

3 rkl tomaattipyreetä

0,5 tl suolaa

2 tl basilikaa

valkosipulia

mustapippuria

1,5 dl juustoraastetta

Viipaloi makkara noi puolen sentin viipaleiksi ja levitä viipaleet uunivuokaan. Kuullota sipulisilppu tilkassa öljyä. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita. Kaada maito ja ruokakerma joukkoon ja keitä kastiketta noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon tomaattipyree, suola, basilika, mustapippurirouhe ja valkosipulia maun mukaan. Kaada kastike makkaraviipaleiden päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista vuokaa 200 asteessa puolisen tuntia.