Tämä ohje löytyi myöskin täältä. Ainesluettelo tosin tuli luettua hieman hätäisesti ja vaniljakiisselijauhopussin sijaan tulikin ostettua vaniljakastikepussi :D , mutta eipä se makua huonontanut. Alkuperäisestä ohjeesta poiketen, tuli pistettyä margariiniakin vähemmän mitä ohjeessa.
Pohja:
150 g margariinia
2 kananmunaa
3 dl sokeria
2-3 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl maitoa
Täyte:
2 dl valmista vaniljakiisseliä ( 1 pss vaniljakiisselijauhoa + 2 dl maitoa)
150 g margariinia
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl tomusokeria
Päällinen:
75 g margariinia
2 rkl valmista jäähtynyttä kahvia
1 rkl kaakaota
2 tl vaniljasokeria
3,5 dl tomusokeria
koristeeksi strösseleitä
Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sulata rasva. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, maito ja rasva munasokerivaahtoon. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.
Valmista täyte. Valmista vaniljakiisseli. Lisää rasvan sekaan vaniljasokeri ja tomusokeri. Vatkaa sähkövatkaimella sekaisin. Sekoita tomusokerirasvaseos vaniljakiisselin kanssa sekaisin.
Kun pohja on paistunut, anna sen jäähtyä. Jaa pohja kahteen osaan ja levitä toiselle pohjalle vaniljarasva-täyte. Nosta toinen pohja kanneksi päälle.
Valmista kuorrute. Sekoita kaikki aineet keskenään, tomusokeri viimeisenä. Levitä kuorrute kakun päälle ja koristele strösseleillä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.