Tämä oli kerrassaan maistuvaa, vaikka kuvittelin aikaisempien kokemusten perusteella, etten voi sietää keitettyä kukkakaalia tai parsakaalia...no ehkä on jotain merkitystä tuolla kermalla ja juustolla :D. Tämä ohje löytyi Karppaus.info-sivuilta.
500g kukkakaalia
500g parsakaalia
loraus öljyä
400 g maustamattomia broilersuikaleita
1 prk sipulin makuista Creme Bonjour Cuisinea
2 dl kermaa
150 g emmentaljuustoraastetta (käytin mozzarellaraastetta)
currya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria
Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää curry sekä garam masala ja anna niiden paahtua heti, älä kuitenkaan polta. Lisää broilerisuikaleet ja paista kypsäksi. Suolaa ja pippuria maun mukaan.
Laita voideltuun uunivuokaan kaalit ja broilerisuikaleet. Sekoita Creme bonjour ja kerma keskenää ja kaada seos vuokaan. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Lisää pinnalle juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.