Ohje netissä, enkä konetta jaksanut avata, niin piti sitten omasta päästä soveltaa jotain sinnepäin.

Pohja:

1/2 pkt Digestive-keksejä

100 g margariinia

Täyte:

2,5 dl vispikermaa

1 pkt maustamatonta tuorejuustoa

2 persikan puolikasta paloiksi pilkottuna(tölkistä)

1 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

5 liivatelehteä

0,5 dl sitruunamehua

0,5 dl persikkatölkin lientä

Kiille:

2 purkkia vauvan mangososetta

3 liivatelehteä

Murskaa keksit muruiksi ja sekoita sulatetun rasvan kanssa hyvin. Laita irtopohjavuokaan leivinpaperi ja levitä pohja sen päälle tiiviiksi.

Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto, persikan palat, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu. Kiehauta persikkatölkin liemi, purista liivatelehdistä vesi pois ja sulata ne liemeen. Lisää kermaseokseen koko ajan hyvin sekoittaen. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä puolisen tuntia ennen kiilteen lisäämistä.

Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen 5 minuutiksi. Kiehauta 1/2 purkkia mangososetta. Purista liivatelehdistä vesi pois ja lisää ne mangososeeseen. Lisää sen jälkeen myös loppu mangosose ja sekoita hyvin. Levitä täytteen päälle. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia.