Pohja:

150 g margariinia

3 dl vehnäjauhoja

1 tl paprikajauhetta

2 rkl vettä

Täyte:

400 g paistijauhelihaa

1 sipuli

200 g Paprika-chili crème fraichea

1 dl ruokakermaa

pieni paprika

juustoraastetta

paprikajauhetta

Sekoita keskenään rasva, jauhot ja paprikajauhe. Lisää lopuksi vesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Painele voidellun piirakka vuoan pohjalle ja reunoille ja pistele reikiä haarukalla. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 12 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu. Sekoita crème fraiche ja ruokakerma keskenään. Siivuta paprika. Täytä piirakkapohja jauhelihalla, lisää päälle crème fraiche+kerma. Peitä paprikasiivuilla. Ripottele pinnalle juustoraastetta  sekä paprikajauhetta. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin.