Pohja:
150 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
1 tl paprikajauhetta
2 rkl vettä
Täyte:
400 g paistijauhelihaa
1 sipuli
200 g Paprika-chili crème fraichea
1 dl ruokakermaa
pieni paprika
juustoraastetta
paprikajauhetta
Sekoita keskenään rasva, jauhot ja paprikajauhe. Lisää lopuksi vesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Painele voidellun piirakka vuoan pohjalle ja reunoille ja pistele reikiä haarukalla. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 12 minuuttia.
Ruskista jauheliha ja sipulisilppu. Sekoita crème fraiche ja ruokakerma keskenään. Siivuta paprika. Täytä piirakkapohja jauhelihalla, lisää päälle crème fraiche+kerma. Peitä paprikasiivuilla. Ripottele pinnalle juustoraastetta sekä paprikajauhetta. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.