Pohja:

80 g marie-keksejä

120 g kaurakeksejä

75 g margariinia

Täyte:

2,5 dl Vispikermaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 tl vaniljasokeria

5-6 vartta raparperia

2 dl vettä

1,5 dl sokeria

5 liivatelehteä

Kiille:

3 dl raparperin keitinlientä

3 liivatelehteä

Valkosuklaa-kastike:

1 dl ruokakermaa

100 g valkosuklaata

Kuori ja pilko raparperi paloiksi. Keitä veden ja sokerin kanssa kattilassa pehmeäksi. Siivilöi raparperi ja liemi erikseen. Muista säästää liemi! Murskaa keksit muruksi ja sekoita sulatetun margariinin kanssa. Painele irtopohjavuoan pohjalle, jonne on pingoitettu leivinpaperi.

Laita 5 liivatelehteä likoomaan kylmään veteen 5 min. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, vaniljasokeri ja raparperi"suttu". Purista liivatteista vesi pois ja liota ne tilkkaan kiehuvaa raparperin keittoliemeen. Lisää täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle.

Laita 3 liivatelehteä likoomaan. Kiehauta tilkka raparperin keittolientä ja lisää sinne vedestä puristetut liivatelehdet. Lisää tilkka lopun raparperin keittoliemen joukkoon ja kaada jäähtyneenä täytteen päälle vuokaan.

Valmista kastike. Pilko suklaa paloiksi ja sulata se vesihauteessa. Lisää suklaasulan joukkoon ruokakerma ja anna hetki olla vielä vesihauteessa.