Vaikka en olekaan mikään kovin suuri parsakaalin ystävä, niin tämä kyllä maistui.
Pohja:
100 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl vettä
Täyte:
300 g parsakaalia
200 g fetajuustoa kuutioina
2 munaa
1 prk Creme bonjour cuisine valkosipuli & yrtit
ruokakermaa
Sekoita keskenään margariini ja jauhot. Lisää lopuksi vesi. Painene voideltuun piirakkavuokaan ja pistele haarukalla. Kiehauta pakaste parsakaalit pienessä määrässä vettä noin 2 minuuttia. Valuta lävikössä kunnolla. Laita pohjan päälle parsakaalin palat ja fetajuusto. Sekoita munat valkosipuli&yrtit -valmisteeseen ja lisää ruokakermaa sen verran, että tulee hieman juoksevampaa. Kaada parsakaalien ja fetajuustojen päälle piirakkapohjalle. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.