Vaikka en olekaan mikään kovin suuri parsakaalin ystävä, niin tämä kyllä maistui.

Pohja:

100 g margariinia

3 dl vehnäjauhoja

3 rkl vettä

Täyte:

300 g parsakaalia

200 g fetajuustoa kuutioina

2 munaa

1 prk Creme bonjour cuisine valkosipuli & yrtit

ruokakermaa

Sekoita keskenään margariini ja jauhot. Lisää lopuksi vesi. Painene voideltuun piirakkavuokaan ja pistele haarukalla. Kiehauta pakaste parsakaalit pienessä määrässä vettä noin 2 minuuttia. Valuta lävikössä kunnolla. Laita pohjan päälle parsakaalin palat ja fetajuusto. Sekoita munat valkosipuli&yrtit -valmisteeseen ja lisää ruokakermaa sen verran, että tulee hieman juoksevampaa. Kaada parsakaalien ja fetajuustojen päälle piirakkapohjalle. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.