4 kananmunaa

1,5 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

3 rkl kaakaojauhetta

150 g porkkanoita (vähän enemmänkin voisi olla)

40 g mantelirouhetta

1,5 rkl ruokaöljyä

200 g maustamatonta tuorejuustoa

140 g tomusokeria

140 g sulatettua tummaa suklaata

Voitele irtopohjainen vuoka ja peitä pohja leivinpaperilla. Laita munat ja sokeri vesihauteeseen ja vatkaa, kunnes seos on kuohkean paksua. Nosta kulho liedeltä, siivilöi jauhot ja kaakaojauhe joukkoon ja hämmennä varoen. Sekoita myös hienoksi raastetut porkkanat, mantelit ja öljy varoen muiden joukkoon.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Anna jäähtyä 5 minuuttia, ota vuoasta ja kumoa ritilälle jäähtymään. Leikkaa sitten kahteen kerrokseen.

Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri keskenään. Lisää sekaan sulatettu suklaa. Sivele puolet seoksesta toiselle kakkupohjalle, aseta toinen pohja sen päälle ja levitä sille loput seoksesta. Anna jäähtyä täysin ennen tarjoilua.