Sisus:

4 omenaa kuorittuna ja pilkottuna

2 rkl vettä

0,5 dl sokeria

1 tl kanelia

Taikina:

1,5 dl sokeria

2 kananmunaa

100 g sulatettua margariinia

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

3 dl vehnäjauhoja

1 dl kaurahiutaleita

1 tl kanelia

0,5 dl maitoa

Kiehauta omenapalat, vesi, sokeri ja kaneli noin 5-10 minuuttia, kunnes omenapalat on pehmeitä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet ja margariini vuorotellen taikinaan. Lisää lopuksi maito.

Peitä muffinssivuokien pohja taikinalla, lisää päälle lusikallinen omenatäytettä ja täytä vuoat loppuu taikinalla. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes muffinssien pinta on hieman ruskistunut.