Tästä vähän muunnellusta Hellapoliisin mutakakusta tuli kokolailla ilmavan pehmeä. Ja sitten taas tuo toinen mutakakku nro 2 on sellainen tiiviimpi. Molemmat todella maistuvia, mutta tuo tiiviimpi koostumukseltaan ainakin enemmän mun mieleeni.

5 kananmunaa (erottele valkuaiset ja keltuaiset)

1,25 dl sokeria

0,8 dl vehnäjauhoja

200 g tummaa suklaata

100 g margariinia

Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhot. Sulata voi kattilassa, nosta pois levyltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Anna suklaan sulaa. Lisää siihen 1 rkl vettä ja sekoita tasaiseksi. Yhdistä keltuaisvaahto ja suklaaseos. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita 1/3 osa valkuaisvaahdosta hyvin muun taikinan joukkoon. Ja jäljelle jäävä osuus varovasti nostellen. Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa vähän vajaa 30 minuuttia. Anna jäähtyä kunnolla ennen kuin otat kakun pois vuoasta.