Maku-lehdestä napattu ohje.

125 g voita

1 dl kaakaojauhetta

2 munaa

2 dl sokeria (ohjeessa 2,75 dl)

1,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

3,5 dl vaahtokarkkeja silputtuna (taikinaan ja päälle)

50 g tummaa suklaata rouheena

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaakaojauhe. Vaahdota munat kulhossa ja lisää sokeria vähitellen vaahdottamisen aikana. Sekoita munavaahtoon voiseos. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe ja siivilöi ne taikinan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Kääntele taikinaan varovasti vaahtokarkkipalat ja rouhittu suklaa.

Vuoraa uunivuoka (20x20 cm) leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. Lisää muutama minuutti ennen kypsennysajan loppumista vaahtokarkkipaloja pinnalle. Jäähdytä browniet hyvin ennen paloihin leikkaamista.