Pientä taukoa blogiin kirjoittelussa ollut, kun remppakiireet vallanneet  ylimääräisen ajan. Mutta nyt jatkuu taas isänpäiväkakulla.

Pohja:

200g suklaakeksejä (itse käytin suklaapisara-keksejä)

75 g voita

Täyte:

1 dl sokeria

2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

200 g maustamatonta tuorejuustoa

150 g suklaarusinoita

1 rkl kaakaojauhetta

3 tl rommiaromia

1 tl vaniljasokeria

6 liivatelehteä (itse käytin tähän 5 ja kakku jäi hieman liian löllöksi)

tilkka kiehuvaa vettä

50 g suklaamurua

Koristeluun esim. suklaamurua ja suklaarusinoita

Murskaa keksit ja sekoita yhteen sulaneen voin kanssa. Painele irtopohjavuokaan, jonka pohjalle olet pingottanut leivinpaperin. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri, tuorejuusto, kaakaojauhe, suklaarusinat, rommiaromi, suklaamuru ja vaniljasokeri. Liota liivatelehtiä noin 5 minuuttia kylmässä vedessä. Puristele vesi pois ja liota ne kiehuvaan veteen. Lisää nauhana täytteeseen koko ajan hyvin sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Koristele.