Yhteishyvän ruokalehdestä löydetty ohje ja oli muuten niin nam nam. Aurinkokuivattuja tomaatteja olisi saanut olla vaan paljon enemmän. Ja lisäsin alkuperäiseen ohjeeseen vielä paprikaa. Kuva ei todellakaan anna parasta arvoa ruoalle.

4 broilerin naturel filepihviä (anna marinoitua muutama tunti marinadissa (öljyä, suolaa, currya, paprikaa ja hunajaa)

tilkka öljyä

4-5 herkkusientä

4 viipaletta pekonia

3-4 aurinkokuivattua tomaattia

2 dl ruokakermaa/kermaa

3 tl dijonsinappia

1/2 pieni punainen paprika

Puhdista sienet ja leikkaa ne viipaleiksi. Suikaloi myös pekoni, tomaatit ja paprika. Leikkaa broilerin fileet kolmeen osaan pihveiksi ja paista ne kypsiksi pannulla. Siirrä ne paistamisen jälkeen uunivuokaan. Ruskista pekoni pannussa ja lisää joukkoon herkkusienet ja paprika. Levitä pekoni-herkkusieni-paprikaseos sekä suikaloidun tomaatit broilerien päälle. Lisää sinappi kerman joukkoon ja kaada se vuokaan muiden päälle. Kypsennä uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.