Mia Öhrnin ohje tämäkin ja voi että oli hyvää!

200 g tummaa suklaata

200 g huoneenlämpöistä voita

4 kananmunaa

2 dl sokeria (itse pistin reilu 1 dl, joka riitti enemmän kuin hyvin)

2,5 dl vehnäjauhoja

ripaus suolaa

100-150 g Kick-karkkeja

Voitele pyöreä irtopohjavuoka. Sulata voi kattilassa liedellä. Taita suklaa pienemmiksi paloiksi ja sulata varoen voihin. sekoita ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi ja jäähdytä hiukan.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja lisää joukkoon suklaa-seos. Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään, ja kaada jauhot taikinaan. Sekoita ainekset aivan tasaiseksi. Hienonna Kick-karkit rouheeksi ja lisää taikinaan.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa noin 15 minuuttia. Jätä kakku jäähtymään ja nosta mielellään vielä kylmään yön ajaksi.