Mia Öhrnin ohje tämäkin ja voi että oli hyvää!
200 g tummaa suklaata
200 g huoneenlämpöistä voita
4 kananmunaa
2 dl sokeria (itse pistin reilu 1 dl, joka riitti enemmän kuin hyvin)
2,5 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
100-150 g Kick-karkkeja
Voitele pyöreä irtopohjavuoka. Sulata voi kattilassa liedellä. Taita suklaa pienemmiksi paloiksi ja sulata varoen voihin. sekoita ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi ja jäähdytä hiukan.
Vaahdota kananmunat ja sokeri ja lisää joukkoon suklaa-seos. Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään, ja kaada jauhot taikinaan. Sekoita ainekset aivan tasaiseksi. Hienonna Kick-karkit rouheeksi ja lisää taikinaan.
Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa noin 15 minuuttia. Jätä kakku jäähtymään ja nosta mielellään vielä kylmään yön ajaksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.