Kaapissa odottanut aikansa valkoiset vaahtokarkit, joista ollut tarkoitus kokeilla kakulle päällistä. Tomusokeria kului ja vaahtokarkkimassa tuntui aina vaan jäävän sormiin kiinni, mutta onnistui se lopulta. Päällystin kakun valkoisella ja koristeet värjäsin punaisella värillä.

300 g vaahtokarkkeja

2 rkl vettä

400-500 g tomusokeria

Öljyä mikron kestävä kulho. Laita vaahtokarkit kulhoon ja kaada päälle vesi. Kuumenna mikrossa 800w 30 sekuntia kerrallaan aina välillä sekoittaen yhteensä noin 2 minuuttia, kunnes karkit ovat sulaneet yhdeksi massaksi.

Kaada vaahtokarkkimassa kulhoon, johon on sihdattu tomusokeria 4 dl. Öljyä kädet ja vaivaa massaa sihdaten joukkoon myös loputkin tomusokerit.

Taikina on valmista, kun tomusokeri ei enää vaivaudu taikinan joukkoon.

Itse kaulin massan samantien sen tekemisen jälkeen, mutta jotkut laittavat massan jääkaappiin ja kaulivat sen vasta seuraavana päivänä. Massa kaulitaan tomusokeria apuna käyttäen 2-3 mm paksuiseksi. Itse sain tästä massasta pyöreään kakkuun päällisen ja nuo koristeet ja sitä jäi vielä paljon ylikin.