Emerald City-blogista tämä todella makeanmaistuva ohje. Tässä noin puolikas annos alkuperäisestä.

2,75 dl vehnäjauhoja

1 tl ruokasoodaa

0,5 dl kaakaojauhetta

50 g voita

1,5 dl sokeria

1 kananmuna

2 dl piimää

Täyte/päälle:

50 g voita

250 g tomusokeria

0,3 dl kaakaojauhetta

1 rkl pikakahvijauhetta sekoitettuna 0,5 dl kiehuvaa vettä

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmuna koko ajan vatkaten. Kääntele joukkoon vuorotellen piimää ja kuivia aineita. Kaada vuokaan(voitele ja jauhota). Itse tein silikoniseen suorakaiteen muotoiseen vuokaan, jonka koko oli 24x10,5 cm). Paista 175 asteessa kunnes kakku on kypsä. itsellä siinä kypsymisessä meni ihan tuhottoman paljon aikaa. Puolen tunnin jälkeen lisäsin 200 asteeseen ja siitä 10 minuuttia, niin kakku oli kypsä. Anna jäähtyä. Halkaise kakku.

Valmista mokkakreemi. Vaahdota voi ja osa sokerista sekä kaakaojauhe. Lisää joukkoon kahvia ja loput sokerit, kunnes koostumus on hyvä. Laita kreemiä kakun väliin ja reunoille.