Tämä ohje tulee olemaan ihan simppeli ilman edes ainesmääriä. Oli vaan niin taivaallisen hyvää, että muistan tehdä toistekin ;)

- sipulia

- pekonia

- kippari-ruokakermaa

- kermaa

- vettä

- broilerin filepihvejä

-juustoa päälle

Paista pekonisilppu kypsäksi. Lisää joukkoon paistumaan myös sipuli. Ota pois pannulta ja ruskista pienemmiksi paloiksi pilkottu broileri. Siirrä broileripalat uunivuokaan. Laita pekoni-sipulisilppu takaisin pannulle ja lisää kermat joukkoon, tarpeen tullen myös vettä, jotta tulee riittävä kastike. Kaada kastike uunivuokaan niin että lihapalat peittyvät. Peitä juustolla. Anna olla uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja ruskistuu. Tarjoa riisin kanssa.