Open Cafe-blogista löydetty ohje. Ohjeesta tulee uunipellillinen.

Pohja:

150g voita

5 dl vehnäjauhoja

1 prk kermaviiliä

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

250g Portti broilerin fileesuikaleet (kinkkusuikaleita)

3 porkkanaa

0,5 pkt Amerikan pekonia

250g juustoraastetta

3 kananmunaa

3 dl kermaa

Sekoita pohjaa varten rasva, jauhot ja leivinjauhe keskenään, lisää kermaviili. Aina taikinan tekeytyä jääkaapissa sillä aikaa, kun valmistat täytteen.

Kuori ja raasta porkkanat. Viipaloi pekoni, paista ja anna jäähtyä. kauli taikina uunipellin kokoiseksi ja levitä pinnalle porkkanaraaste, fileesuikale ja pekoni. Ripottele pinnalle juustoraaste. Sekoita kulhossa kananmunat ja kerma ja kaada ohuena nauhana pohjan päälle. Paista 185 asteessa noin 20 minuuttia ja laske sen jälkeen lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä vielä noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa annospaloiksi.