Pohja:

200 g kaurakeksejä

75 g voita

Täyte:

2,5 dl vispikermaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

1 purkki säilykemangoa soseutettuna (säästä hieman lientä liivatetta varten)

0,5 dl sokeria

5 liivatelehteä

Kiille:

2 purkkia mango-vauvasosetta

3 liivatelehteä

 

Murskaa kaurakeksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Pingota irtopohjavuokaan leivinpaperi ja levitä pohja vuokaan.

Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon soseutettu mango, sokeri ja tuorejuusto. Liota liivatelehdet tilkkaan mangon lientä ja sekoita täytteen joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää pohjan päälle ja laita vuoka jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Liota kiilteen liivatelehdet. Kiehauta osa mangososetta ja lisää liivatelehdet sen joukkoon. Lisää loppu mangosose ja levitä vuokaan täytteen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.