Alkuperäinen ohje on Dansukkerin, josta tein vain mukaillen puolikkaan annoksen.

P8298469-normal.jpg

400 g kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
200 g punaisia paprikoita
1 punainen chili (tällä tulee melko mietoa)
2 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
0,25 dl etikkaa
1/2 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Kaada säilötyt tomaatit liemineen kasariin ja leikkaa saksilla neljään osaan.

Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat. Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet. Lisää silput ja mausteet kasariin. Anna kiehua puolisen tuntia.

Lisää etikka ja hillo-marmeladisokeri. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3–5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa. Hillo on aluksi melko löysää, mutta yön yli jääkaapissa oltuaan on muuttunut melko kiinteäksi.