Taas eksyin Kirsin keittiöön , josta kokeilin tortillavuokaa jota on tainnut yksi ystävänikin joskus testata. Oli kyllä T O D E L L A hyvää ja ihanan vuohenjuustomaista. Muutin ohjetta hieman. Tortillojen koko muuten kannattaa valita sen mukaan kuinka isoa pyöreää uunivuokaa löytyy. Itse ostin niitä isompia, eikä meillä sitten ollutkaan niin isoa uunivuokaa, niin tein tämän ruoan lasagnevuokaan ja puolitin tortillalevyt.

1238680225_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 1238680332_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4-6 kpl tortilloja

KASTIKE:

400g paistijauhelihaa

1 sipuli

jauhelihamaustetta

1 prk ruokakermaa

1 prk Valion tomaatti-vuohenjuusto ruokakermaa

ketsuppia

juustoraastetta

Paista jauheliha ja sipuli. Mausta. Lisää kermat ja ketsuppia. Laita uunivuokaan vuorotellen kastiketta, tortilloja ja juustoraastetta. Ripota pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa 10-15 min.