Varsinainen syöminen näin juhannuksena menee vasta iltaan, niin tein iltapäiväksi kolmioleipiä Marien ohjetta mukaillen.
8 viipaletta ruistoast-paahtoleipää
1 purkki tonnikalapaloja vedessä
n. 1 dl ultra light majoneesia
1 tl sitruunamehua
4 cm pätkä sinappia
1 porkkana
tilliä
pätkä kurkkua
tomaattia (joka sitten unohtui näistä leivistä :D )
jääsalaattia
Kuori ja raasta porkkana raasteeksi ja lisää majoneesin joukkoon. Mausta sitruunamehulla ja sinapilla. Valuta tonnikala ja pilko sitä vähän hienommaksi. Sekoita tonnikala ja tilli majoneesiin.
Revi salaatinlehtiä neljälle paahtoleivälle. Raasta kurkku ja lisää se salaatin päälle. Lisää viipaloitua tomaattia. Jaa tonnikala täyte päälle. Paina loput paahtoleivät päälle. Leikkaa kolmioiksi ja siisti reunat sitä ennen leikkaamalla kuoret pois niin halutessasi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.