Älyttömän helppo, näyttävä ja maistuva suolainen tarjottava, jonka täytettäkin voi mielensä mukaan vaihdella. Tässä kuitenkin tällä ohjeella hieman muokattuna.
6 vehnätortilla
Täyte 1:
200 g miedosti suolattuja broilerin filesuikaleita
2 tl chili-mausteseosta
nippu ruohosipulia
2 rkl majoneesia
Täyte 2:
200 g miedosti suolattuja broilerin filesuikaleita
2 tl chili-mausteseosta
2 rkl juustodippiä
nippu ruohosipulia
Lisäksi: jääsalaattia ja ruohosipulia koristeeksi
Lämmitä tortillat kostean leivinpaperin alla mikrossa 30 sekuntia. Leikkaa letut neljään osaan. Aseta viipaleet muffinivuokien pohjille taitellen ne kupiksi. Paista uunissa 175 asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes reunat hieman tummuvat. Nosta kupit varovasti jäähtymään ja kuivumaan ritilälle. Valmista täyte. Ruskista broilerinfileet ja mausta ne clili-mausteseoksella. Jaa suikaleet kahtia. Sekoita toisten joukkoon juustodippi ja ruohosipulisilppu ja toisen joukkoon majoneesi ja ruohosipulisilppu. Leikkaa jääsalaatti ohuiksi suikaleiksi ja täyte kovettuneet tortillakupit salaatilla. Nostele päälle täyteet ja koristele ruohosipulilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.