Älyttömän helppo, näyttävä ja maistuva suolainen tarjottava, jonka täytettäkin voi mielensä mukaan vaihdella. Tässä kuitenkin tällä ohjeella hieman muokattuna.

6 vehnätortilla

Täyte 1:

200 g miedosti suolattuja broilerin filesuikaleita

2 tl chili-mausteseosta

nippu ruohosipulia

2 rkl majoneesia

Täyte 2:

200 g miedosti suolattuja broilerin filesuikaleita

2 tl chili-mausteseosta

2 rkl juustodippiä

nippu ruohosipulia

Lisäksi: jääsalaattia ja ruohosipulia koristeeksi

Lämmitä tortillat kostean leivinpaperin alla mikrossa 30 sekuntia. Leikkaa letut neljään osaan. Aseta viipaleet muffinivuokien pohjille taitellen ne kupiksi. Paista uunissa 175 asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes reunat hieman tummuvat. Nosta kupit varovasti jäähtymään ja kuivumaan ritilälle. Valmista täyte. Ruskista broilerinfileet ja mausta ne clili-mausteseoksella. Jaa suikaleet kahtia. Sekoita toisten joukkoon juustodippi ja ruohosipulisilppu ja toisen joukkoon majoneesi ja ruohosipulisilppu. Leikkaa jääsalaatti ohuiksi suikaleiksi ja täyte kovettuneet tortillakupit salaatilla. Nostele päälle täyteet ja koristele ruohosipulilla.