Netissä törmäsin yhdellä keskustelupalstalla tähän ohjeeseen ja pitihän se kokeilla.
Pohja:
3,5 dl vehnäjauhoja
3/4 dl sokeria
175 g margariinia
Kinuskitäyte:
125 g margariinia
2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
0,5 dl siirappia
Kuorrutus:
200 g taloussuklaata
Mittaa kulhoon jauhot ja sokeri. Nypi sekaan margariini. Painen taikina pellille, pistele haarukalla. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. Valmista kinuskitäyte. Keitä aineita kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes seos sakenee. Täyte on valmis, kun pintaan vedetty viiva jää näkyviin hetkeksi. Levitä kinuski muropohjalle ja anna jäähtyä. Valmista kuorrutus. Sulata suklaa vesihauteessa ja levitä se kinuskin päälle. Jäähdytä pakastimessa ja leikkaa paloiksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.