Tuli testattua tämä gluteeniton ohje. Maku hyvä, mutta rakenne oli kurkkuun takertuvainen. Maistuisi varmaan hyvin jäätelön tai kermavaahdon kera. Ohje on Mia Öhrnin kirjasta. Kuva hieman huonolaatuinen.
75 g voita
3 kananmunaa
2 dl sokeria
0,75 dl kaakaojauhetta
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa tai kahvia
Voitele noin 22 cm irtopohjainen vuoka. Sulata voi. Sekoita kananmunat ja sokeri. Sekoita keskenään kuivat aineet. Vatkaa jauhoseos muna-sokeriseokseen voisulan ja maidon/kahvin kanssa ja sekoita ainekset melko löysäksi taikinaksi. Kaada vuokaan ja kypsennä 175 asteisessa uunissa alaosassa noin 25 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.