Tuli tätäkin kokeiltua, kun sain tietää mistä kaupasta täälläpäin saa tuota kondensoitua maitoa.

Pohja:

300 g suklaa-digestivekeksejä

100 g sulatettua margariinia

Täyte:

1 tölkki kondensoitua maitoa

2-3 banaania

2 dl vispikermaa

2 tl vaniljasokeria

kaakaojauhetta

Murskaa keksit ja sekoita margariinin kanssa. Pistä irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja levitä keksiseos vuoan pohjalle ja vähän reunoillekin. laita pohja jääkaappiin. Irrota maitotölkistä etiketti ja keitä tölkkiä vedellä peitettynä miedolla lämmöllä noin 2,5 tuntia. Anna tölkin jäähtyä ja avaa se varovasti, toffeeta pursuaa tölkistä ulos. Levitä toffee tasaisesti pohjan päälle. Pilko sen päälle banaanit. Vaahdota kerma, mausta vaniljasokerilla ja lisää se banaanipalojen päälle. Sihtaa lopuksi päälle kaakaojauhetta.