Tuli tätäkin kokeiltua, kun sain tietää mistä kaupasta täälläpäin saa tuota kondensoitua maitoa.
Pohja:
300 g suklaa-digestivekeksejä
100 g sulatettua margariinia
Täyte:
1 tölkki kondensoitua maitoa
2-3 banaania
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
kaakaojauhetta
Murskaa keksit ja sekoita margariinin kanssa. Pistä irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja levitä keksiseos vuoan pohjalle ja vähän reunoillekin. laita pohja jääkaappiin. Irrota maitotölkistä etiketti ja keitä tölkkiä vedellä peitettynä miedolla lämmöllä noin 2,5 tuntia. Anna tölkin jäähtyä ja avaa se varovasti, toffeeta pursuaa tölkistä ulos. Levitä toffee tasaisesti pohjan päälle. Pilko sen päälle banaanit. Vaahdota kerma, mausta vaniljasokerilla ja lisää se banaanipalojen päälle. Sihtaa lopuksi päälle kaakaojauhetta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.