Pohja:

4 kananmunaa

1,5 dl sokeria

0,75 dl vehnäjauhoja

0,5 dl perunajauhoja

0,5 dl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

4 liivatelehteä +tilkka vettä

2 dl kermaa

0,5 dl sokeria

1 prk maitorahkaa

n. 10 kpl After Eight-suklaata

 

Kermavaahtoa, johon lisätty hieman kaakaojauhetta

 

vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja lisää siivilän läpi muna-sokerivaahtoon. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja pois alkuperäinen leivinpaperi.

Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen 10 minuutiksi. Vaahdota kerma ja lisää sen joukkoon sokeri ja maitorahka. Purista liivatelehdistä vesi pois ja sulata ne kuumaan vesitilkkaan ja lisää kermavaahdon joukkooon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon pieneksi pilkottu suklaa. Levitä kääretorttupohjan päälle ja anna hyytyä hetki. Kun täyte on hieman hyytynyt, kääri rullalle ja anna hyytyä kylmässä vielä pari tuntia. Leikkaa päädyistä halkoon oksantyngät. Pursota kermavaahdolla ja ripottele pinnalle vielä kaakaojauhetta.