Hellapoliisin ohjeesta lähti idea tähän kakkuun.

Pohja:

200 g suklaa-digestivekeksejä

75 g margariinia

Täyte:

2,5 dl vispikermaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

1 prk mango-vauvasosetta

0,5 dl sokeria

100 g Marabou mango-suklaata

5 liivatelehteä + tilkka vettä

Kiille:

3 liivatelehteä + tilkka vettä

2 prk mango-vauvasosetta

Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Pingota irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja painele keksi-rasvamuru pohjalle. Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, mangosose ja sokeri. Puristele liivatelehdistä vesi pois ja liota ne tilkkaan kiehuvaa vettä. Lisää liivate ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten. Leikkaa suklaa rouheeksi ja lisää täytteeseen. Laita täyte vuokaan ja vuoka jääkaappiin pariksi tunniksi.

Liota kiilteen liivatteita 5 minuuttia kylmässä vedessä. Puristele vesi pois ja liota ne tilkkaan kiehuvaa vettä. Lisää liivate ohuena nauhana mangososeen joukkoon koko ajan hyvin sekoittaen. Lisää kiille varovasti täytteen päälle. Siirrä kakku jääkaappiin taas jähmettymään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään asti.