Kreikkalaisen fetaleivän innoittamana kokeilin samaa piirakkamuodossa ja hyvää oli.

Pohja:

1 dl kaurahiutaleita

2 dl vehnäjauhoja

0,5 tl leivinjauhetta

0,5 tl suolaa

0,5 dl öljyä

1 dl vettä

Täyte:

1 dl ruokakermaa

2 keitettyä kananmunaa

100 g fetajuustoa

1 punasipuli

ripaus pizzamaustetta

juustoraastetta

tomaattiviipaleita

Sekoita pohjan aineet keskenään taikinaksi ja taputtele se voideltun piirakkavuoan pohjalle. Pistele haarukalla reikiä ja esipaista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Valmista sillä aikaa täyte. Silppua haarukalla pieneksi kananmunat ja fetajuusto. Sekoita joukkoon ruokakerma ja punasipulirenkaiden puolikkaat sekä pizzamauste. Kaada pohjan päälle. Laita pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele päällimmäiseksi juustoraaste. Paista uunissa 200 asteessa noin puolisen tuntia, kunnes täyte hyytyy.