Alkuperäinen ohje on Ulla Svenskin suklaamonsterikakku. Tämä oli todella makeaa, mutta hyvää.
Pohja:
250 g Digestive-keksejä
100 g voita
Täyte:
2 dl kuohukermaa
200 g tummaa suklaata
1 tl vaniljasokeria
1/4 tl rommiaromia
2 dl kuohukermaa
Päälle:
2 kananmunan valkuaista
1 dl sokeria
Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita ne keskenään. Pingota irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Painele pohja vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta jääkaappiin.
Kuumenna kuohukerma kattilassa ja lisää joukkoon pilkottu suklaa. Mausta vaniljasokerilla ja rommiaromilla. Kun täyte on jäähtynyt kylmäksi, vaahdota se. Vaahdota myös 2 dl kermaa ja yhdistä se vaahdotetun suklaakerman kanssa. Kaada koko täyte kakkuvuokaan ja nosta jääkaappiin.
Vaahdota valkuaiset ja lisää joukkoon sokeri. Pursota marenki kakun päälle.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.