Alkuperäinen ohje on Ulla Svenskin suklaamonsterikakku. Tämä oli todella makeaa, mutta hyvää.

Pohja:

250 g Digestive-keksejä

100 g voita

Täyte:

2 dl kuohukermaa

200 g tummaa suklaata

1 tl vaniljasokeria

1/4 tl rommiaromia

2 dl kuohukermaa

Päälle:

2 kananmunan valkuaista

1 dl sokeria

Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita ne keskenään. Pingota irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Painele pohja vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta jääkaappiin.

Kuumenna kuohukerma kattilassa ja lisää joukkoon pilkottu suklaa. Mausta vaniljasokerilla ja rommiaromilla. Kun täyte on jäähtynyt kylmäksi, vaahdota se. Vaahdota myös 2 dl kermaa ja yhdistä se vaahdotetun suklaakerman kanssa. Kaada koko täyte kakkuvuokaan ja nosta jääkaappiin.

Vaahdota valkuaiset ja lisää joukkoon sokeri. Pursota marenki kakun päälle.