Ohjeen pohjana oli Arla Ingmanin sivuilta löytynyt tacopiirakan ohje. Suurin muutos alkuperäiseen ohjeeseen oli käyttää paprika&chili crème fraichen tilalla tomaatti&basilika crème fraichea.
Pohja:
150 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
1 tl paprikajauhetta
2 rkl vettä
Täyte:
400 g paistijauhelihaa
1 ps tacomaustetta
1 dl vettä
200 g Tomaatti&basilika crème fraichea
200 g tavallista crème fraichea
kirsikkatomaatteja
150 g mozzarella-raastetta
1 tl paprikajauhetta
Sekoita keskenään voi, jauhot ja paprikajauhe. Lisää lopuksi vesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Painele taikina piirasvuokaan ja pistele siihen reikiä haarukalla. Laita vuoka jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 12 minuuttia.
Ruskista jauheliha ja lisää tacomauste sekä vesi. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Sekoita crème fraichet keskenään. Viipaloi tomaatit. Täytä piirakkapohja jauhelihalla ja lisää päälle crème fraiche. Peitä tomaateilla, ripottele päälle juustoraaste ja lopuksi paprikajauhetta. Paista uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.