Suklaa-tryffelit
1 dl kuohukermaa
20 g voita
250 g taloussuklaata
Kiehauta kuohukerma ja voi. Lisää joukkoon suklaa paloina ja anna niiden sulaa kokonaan.
Valkosuklaa-tryffelit
1 dl kuohukermaa
20 g voita (saattaisi pysyä paremmin kasassa, jos ei voita lisäisi lainkaan?)
250 g valkosuklaata
Kiehauta kuohukerma ja voi. Lisää joukkoon suklaa paloina ja anna niiden sulaa kokonaan.
Laita taikinat kylmään vähintään pariksi tunniksi. Muotoile palloiksi ja pyörittele kaakaojauheessa. Säilytä jääkaapissa. Meinasin ensin pyöritellä valkosuklaa-tryffelit tomusokerissa, mutta mietin olisiko se mahtanut sulaa tryffelin pinnalle, kun taikina jäi sen verran tahmeaksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.